Ledig stilling: Leder for betongrehabilitering og reparasjon

Ingeniør Habberstad AS har utført kjemisk injeksjon og vanntetting av de fleste større bygg i Oslo-området, inkludert Operaen, Barcode, Stortinget, Slottet og Sørenga. Våre kunder er de største entreprenørene i Norge, og våre snart 20 ansatte utfordres stadig med nye oppgaver innen injeksjon, vanntetting og konstruktiv betongreparasjon. Med over 25 års erfaring, god lønnsomhet og hyggelig arbeidsmiljø søker vi nå:

Leder for betongrehabilitering og reparasjon

Er du ingeniør som blir «trigget» av å finne gode løsninger på utfordringer med vanninntrenging i bygg sammen med landets største entreprenører?

Vår nye ingeniør skal ha faglig ansvar for gjennomføring av betongrehabilitering og konstruktive reparasjoner. Vi hjelper våre kunder med bassenger, dammer, vannbehandlingsanlegg, støping av dekker og vegger, samt andre bærende konstruksjoner i bygg- og anleggsbransjen. Vi kontaktes gjerne i forbindelse med vanninntrenging, ønske om økt konstruktiv styrke eller andre spesielle problemstillinger.

Vi er i dag 15 hardt arbeidende ansatte som utfører oppdragene etter våre beskrivelser og rutiner. Din oppgave blir å befare, beskrive og lede gjennomføringen av oppdraget. Etterpå utfører vi kontroll og utarbeider dokumentasjon. 

Stillingen innebærer fagansvar og ansvarsrett innen betongrehabilitering.

Vi tror du har noen års erfaring fra byggeplass, gjerne innen betong og grunn. Du kan flytende norsk og engelsk, gjerne også polsk, og tilfredsstiller kravene til ansvarsrett. Hos oss kan du fordype deg innen betongfaget, med fokus på rehabilitering og prosedyrebeskrivelse og du må til enhver tid ha nødvendig formell kompetanse innen faget. Førerkort klasse B og plettfri vandel slik at sikkerhetsklarering kan oppnås er krav.

Vi legger vekt på erfaring, kreativitet og evne til å løse ukjente problemer. Du må kunne snakke med oppdragsgivere, men du trenger ikke være spesielt utadvendt.

 

Vi tilbyr:

·       Konkurransedyktig lønn og betingelser

·       Pensjonsordning og firmabil om ønskelig

·       Faglige utfordringer, mulighet for kurs og videreutdanning innen faget

·       Trivelig og uhøytidelig arbeidsmiljø

 

For mer informasjon om stillingen, kontakt daglig leder Yngve Holm på 922 10 500 eller yh@inghabberstad.no

Søknad på stillingen sendes til firmapost@inghabberstad.no
Søknadsfrist: 15.11.2018